groenhof-hoofd-eyescan
ooglaseren-eyescan-slide-2

Eyescan, ooglaseren op topniveau

Wij zijn een Eyescan Onderzoekcentrum, wat inhoudt dat we op het gebied van refractiechirurgie samenwerken met Eyescan. Voor het vooronderzoek en de nazorg kunt u bij ons terecht, de echte ooglaserbehandeling vindt plaats in de kliniek van Eyescan. We vertellen u graag waarom we juist voor hen gekozen hebben!

Persoonlijke aanpak

Klantgerichtheid speelt bij Eyescan net zo'n grote rol als bij ons. Als u kiest voor ooglaseren of lensimplantaten, dan is het belangrijk dat u er een goed gevoel bij heeft en de gelegenheid krijgt om uw (kritische) vragen te stellen. Eyescan heeft een team van 15 gerenommeerde oogartsen en chirurgen die er alles aan zullen doen om het traject voor u zo prettig mogelijk te laten verlopen. Door de tijd te nemen voor u en u eerlijk te informeren, weet u precies wat u kunt verwachten. Dat wordt door klanten gewaardeerd met een hoog cijfer, zoals u zelf kunt zien in de beoordelingstool hieronder.


Eyescan: de Europese top

De Eyescan kliniek is toonaangevend en staat goed bekend in heel Europa. De Consumentenbond heeft Eyescan als beste getest en ook de goede resultaten die de kliniek behaalt, spreken voor zich. Zo zijn er opvallend weinig nabehandelingen nodig (gemiddeld 4% tegenover een landelijk gemiddelde van 10-15%). Dit is onder andere te danken aan de ervaren mensen en het gebruik van de nieuwste technologie. Zo is de zeer nauwkeurige en veilige lasergestuurde lensimplantatie met de Catalys uniek in Nederland!

Veilig en verantwoord ooglaseren

Het motto van Eyescan is: “een behandeling wordt óf goed gedaan zonder enige concessies, óf niet uitgevoerd.” Dat resulteert in een veilige en verantwoorde aanpak voor wie kiest voor kwaliteit. Eyescan staat voor een kort herstel, de hoogste veiligheid en het best mogelijke resultaat voor een concurrerende prijs.


Gewoon bij u in de buurt

U hoeft niet naar de kliniek in Utrecht om erachter te komen of ooglaseren en/of lensimplantaten iets voor u zijn. Omdat wij een Eyescan onderzoekcentrum zijn, kunt u voor vragen, vooronderzoek en nacontroles gewoon bij ons terecht. U bent altijd welkom voor meer informatie of een afspraak voor een vooronderzoek!

Maak een afspraak


Top