groenhof-hoofd-overons

Over ons

Groenhof Optiek is sinds 1998 te vinden in winkelcentrum Groenhof te Amstelveen. In dit gezellige winkelcentrum vindt u verschillende winkels onder één dak. Zo kunt u voor het boodschappen doen bij ons binnenlopen voor een oogmeting, contactlenscontrole of het uitzoeken van een mooie bril of zonnebril.

Sinds Rob Faas op 1 april 1979 eigenaar is geworden, is de winkel enorm gegroeid. Zijn visie over het belang van de oogzorg in de optiek is uniek en heeft er mede voor gezorgd dat Groenhof Optiek in heel Nederland als een van de bekendste optiekzaken bekend staat. Inmiddels heeft zijn dochter, Leoniek Faas, het bedrijf volledig overgenomen van haar vader. Met een frisse blik zet ze de stijgende lijn van het bedrijf voort.

Groenhof Optiek bestond altijd uit twee panden; één voor optometrie en één voor de optiek. In 2011 is alles samengevoegd, zodat u 350 m2 optiekzaak onder één dak tot uw beschikking heeft. In de moderne en ruim opgezette inrichting vindt u de laatste trends op het gebied van oogmode en oogzorg tezamen met een team van deskundige en enthousiaste professionals om u te adviseren.

Maak een afspraak


Top