groenhof-optiek-hoofd-lenzen-bestellen

Lenzen bestellen

Groenhof Optiek in Amstelveen heeft ook een webwinkel waar u online contactlenzen kunt bestellen: Toplenzen.nl. In deze webshop verenigen wij een scherpe prijs met kwalitatief goede oogzorg. Een team van acht optometristen verleent assistentie. Ook als u lenzen bestelt via de webshop, zijn uw ogen dus in goede handen!

Scherpe prijzen

Omdat we voor de webshop geen winkel en verkopend personeel nodig hebben, kunnen we de prijzen lager houden. Bovendien kopen we grotere partijen in bij onze leveranciers, wat ons extra korting oplevert. We besparen dus niet op kwaliteit!

Lenscontrole blijft onmisbaar

Via de webshop kunt u ook de Nationale Contactlens Controlebon aanschaffen. Hiermee kunt u bij 250 opticiens in Nederland terecht voor een contactlenscontrole. Deze controle blijft onmisbaar om de gezondheid van uw ogen en de samenwerking van uw ogen met de lenzen goed in de gaten te houden. Uiteraard kunt u voor deze controle ook bij ons terecht.

Online lenzen bestellen?

Neem eens een kijkje op Toplenzen.nl. Als u wilt weten welke lenzen voor u het meest geschikt zijn, kom dan eens langs in onze optiekzaak in Amstelveen.

Ga naar de webshop

groenhof-rechts-toplenzen

Top