groenhof-hoofd-contactlenzen

Contactlenzen met service en controle

Groenhof Optiek in Amstelveen is ook het beste adres voor uw contactlenzen! Juist voor het dragen van lenzen is het belangrijk dat u zich goed laat informeren door een specialist en de lens kiest die het best past bij uw ogen en gewoontes. Wij hebben een zeer ruim assortiment zachte en harde (vormvaste) lenzen, nachtlenzen en meer!

De beste contactlens voor úw ogen

Contactlenzen zitten op uw oog en voor het comfort én het zicht is het van groot belang dat contactlenzen perfect zitten. In een onderzoek van ongeveer 45 minuten voeren we niet alleen een oogmeting uit, maar meten we ook de bolling van het hoornvlies en bekijken we de gezondheid van uw ogen. De kwaliteit van het traanvocht, de oogdruk en een korte gezichtsveldscreening worden in het onderzoek meegenomen.
Op basis van deze gegevens en uw levenswijze (werkomstandigheden, hobby's, sport, gezondheid, allergieën) bepalen we samen met u wat voor u de meest geschikte lens is.

Voorlichting

De eerste keer dat u lenzen gaat dragen, nemen we uitgebreid de tijd om u voorlichting en uitleg te geven. Na deze uitleg weet u precies hoe u de lenzen in en uit kunt zetten en hoe u ze het best kunt verzorgen. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen als u hulp of vragen heeft of voor nacontroles.

Merken

Bij Groenhof Optiek werken we met alle gerenommeerde merken op contactlenzengebied. We zijn niet gebonden aan één specifiek merk en kunnen daarom alle voor u relevante opties tonen.

Expertise

We werken met de nieuwste apparatuur en ook ons personeel voldoet aan hoge voorwaarden. Onze specialisten hebben zeer veel ervaring met alle mogelijkheden op lenzengebied: cilinderlenzen, multifocale lenzen, maatwerklenzen etc. Daarnaast hebben we veel kennis op het gebied van ooggezondheid en kunnen wij u indien nodig doorverwijzen naar een huisarts of oogarts.

Second opinion

Heeft u elders lenzen aangeschaft waarover u niet tevreden bent? U kunt bij ons langskomen voor een second opinion.

Prijslijst

Groenhof Optiek in Amstelveen heeft oogzorg hoog in het vaandel staan en heeft vakmensen in dienst die graag alle tijd voor u nemen. U zult begrijpen dat we onze diverse oogcontroles daardoor niet gratis aan kunnen bieden. We hanteren vaste prijzen, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Hieronder vindt u een overzicht van de kosten die we per activiteit in rekening brengen. De ene kolom is de normale prijs, de andere de prijs die u betaalt als u een Lens Service Card heeft. Uiteraard kunt u bij vragen contact met ons opnemen.

 

prijs

LSC prijs

Oogmeting

€ 27,50

 

Contactlens Controle

€ 27,50

gratis

Aanpassing Contactlenzen

€ 92,50

 

Heraanpassing Contactlenzen

€ 65,00

€ 32,50Top